Cautare

Prezentare PDF Imprimare Email

In Departamentul de Nucicultura Compania dezvolta PROIECTE ECOLOGICE: infiintarea de plantatii pomicole ecologice – LIVEZI DE NUC, pentru beneficiarii doritori sa-si pune in valoare terenul detinut intr-o afacere sigura, durabila si profitabila.

Departamentul Nucicultura s-a dezvoltat pornind de la un proiect, fiind incurajat de interesul la nivel mondial pentru dezvoltarea de plantatii pomicole ecologice, avand ca scop obtinerea de produse ecologice.

Avantajele obtinute prin infiintarea livezilor de nuc sunt numeroare: productivitate ridicata, valorificarea tuturor produselor (frunze, fructe, coaja verde, miezul, axul nucii), sprijinul organizatiilor competente, etc.

EA GE-T ofera clientilor sai servicii specifice dezvoltarii acestor proiecte (“Livezi de Nuc”), in sistem familial sau comercial. Compania ofera o gama larga de servicii, cum ar fi:

-       consultanta pentru identificarea potentialului zonal;

-       consultanta pentru obtinerea avizelor de plantare;

-       servicii pentru efectuarea studiul pedologic;

-       intocmirea planului si schita de plantare;

-       plantarea propriu zisa;

-       materialul saditor (puietii de Nuc);

-       asistenta pana la intrarea pe rod a nucilor cu posibilitatea unei colaborari in departamentul de productie si comercializare.

Puietii de Nuc pe care compania ii furnizeaza clientilor sai, ce au o productivitate dubla fata de soiurile romanesti sunt adusi dintr-o renumita pepiniera franceza. Acestia sunt transplantati in pepiniera proprie din Romania, parcurgand un program de 1-2 ani de adaptabilitate la conditiile pedo-climatice din tara noastra, ceea ce ofera o mai mare siguranta la infiintarea livezilor de Nuc.

Compania promoveaza soiurile calitative si avantajoase din punct de vedere al: productiei, calitatea nucilor, rezistenta la boli si daunatoari, adaptabilitatea la specificul pedo-climatic etc.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne transmiteti intrebarile Dvs, folosind coordonatele de contact sau accesand Formularul de Contact.

 
27 Sep 2022

Ulti Clocks content
n (7).jpg

n (9).jpg

nuci (2).jpg

nuci (1).jpg

n (6).jpg

n (8).jpg

n.jpg

nuci (9).jpg