Search

Testimoniale PDF Print E-mail
Suntem incantati ca ati vizitat site-ul nostru si va multumim pe aceasta cale. Pe site ne puteti cunoaste mai bine si puteti afla informatii referitoare la serviciile si produsele pe care le oferim clientilor nostri. De asemenea, puteti afla parerile clientilor nostrii ce au dorit sa va impartaseasca din experienta lor cu Euro Avia.
 
Pentru informatii si solicitari, va invitam sa ne contactati prin intermediul datelor de contact si a formularului de contact puse la dispozitie.
 
“Buna seara,
 
Din punct de vedere al feedback-ului fata de compania pe care o reprezentati, acesta fiind unul excelent. As putea spune ca decizia de colaborare a fost luata in momentul in care am avut prima discutie telefonica cu D-l Serban, care era la pepiniera in Curtea de Arges.
 
Multitudinea de informatii relevante si lamuririle suplimentare asupra unor aspecte pentru care mediul on line din Romania si literatura putina de specialitate sau alti comercianti de puieti de nuc nu au reusit sa o faca, a fost factorul decisiv in alegerea Euroavia ca partener.
 
Intalnirile ulterioare cu discutii foarte bine argumentate, vizitele la pepiniera, stabilirea relatiilor contractuale, livrarea materialului pomicol cu certificare internationala in cele mai bune conditii, sustinerea cu materiale scrise informative post vanzare,  au certificat doar ceea ce am simtit in prima discutie telefonica.
 
Consider ca oamenii care doresc sa puna in practica infiintare unei livezi de nuci au nevoie de mai mult decat material saditor. Este nevoie de persoane informate, inteligente, care sa inteleaga fenomenul in cele mai mici detalii, care sa aiba conexiuni in mediul international cu expertiza in acest segment, sa comunice si sa gasesca posibilitatile de dezvoltare a unor parteneriate pe termen mediu si lung, Toate aceste si multe altele eu le-am gasit pana in acest moment la aceasta companie prin toti oamenii ei.  
 
Multumesc in mod deosebit domnului Serban.

Cu simpatie,
Adrian IVAN”
 
 
 
02 Jul 2022

Ulti Clocks content
n (6).jpg

nuci (2).jpg

n (9).jpg

n (8).jpg

n (7).jpg

nuci (1).jpg

n.jpg

nuci (9).jpg