Search

Miez de Nuca PDF Print E-mail

Compania noastra COLECTEAZA Nuca in Coaja, o prelucreaza (curatare, uscare, calibrare, sortare, ambalare) si o pregateste pentru comercializare sub forma de “miez de nuca” ambalat si vrac.

Prelucrarea nucilor in coaja se realizeaza cu ajutorul unor masini speciale de spargere, curatare, uscare, calibrare, sortare, ambalare. Nuca in coaja urmeaza un flux tehnologic continuu ce permite ca la finalul procesului, miezul de nuca sa poata  fi ambalat si etichetat pe categorii de calitate, fiind gata de comercializare.

Utilizand aceasta metoda tehnologica de prelucrare si sortare a miezului de nuca, vom avea garantia unei calitati superioare, evitandu-se neplacerile de a cumpara nuca de calitate inferioara si chiar ranceda si umeda.

Pentru ca ne dorim sa raspundem afirmativ cererilor de miez de nuca, colectam nuca in coaja la preturi avantajoase. Pentru a ne transmite o oferta de nuca in coaja, va rugam sa accesati Formularul de Contact

.

VINDEM Miez de Nuca din productie anuala, ½, si ¼, selectate atent, calitatea I-a, ambalate corespunzator si in conditii de maxima igiena. Pentru a solicita o comanda, va rugam sa accesati Formularul de Contact. 

 
 
02 Jul 2022

Ulti Clocks content
n (7).jpg

nuci (9).jpg

n (8).jpg

n (6).jpg

n.jpg

nuci (2).jpg

n (9).jpg

nuci (1).jpg